Grip op jezelf bij autoriteit, dominante en narcistische types

Van over jezelf laten heen lopen naar voor jezelf opkomen zonder je daarbij rot te voelen

Je weet hoe je niet in macht spelletjes trapt en hoe je bij je eigen mening blijft. Een woorden waterval weet jij niet meer persoonlijk te nemen. Sterker nog, je weet juist hoe je dit van je af laat glijden. Je bezit de energie en kracht weer om jouw mening te delen en een vervelend gesprek te stoppen wanneer jij je er niet meer goed bij voelt. Dit geeft jou rust… heel veel RUST!

Herken je dit?

Wist je dat het ook echt anders kan?

Stel je eens voor dat je de volwassen kant van de ander meer kan aanspreken omdat je een rustige en daadkrachtige houding hebt zonder dat jij bang bent of een onzeker gevoel hebt. Het weerwoord kan je goed handelen en je lacht van binnen juist om de machtsspelletjes die de ander op jou afvuurt zonder dit te laten merken aan die ander. Zo’n gevoel als dat je aan de zijlijn staat en haar fijn door hebt wat de ander probeert! Jij hebt de regie in het gesprek en brengt jouw boodschap helder over en stopt het gesprek weer wanneer jij je er niet meer oké bij voelt. Heerlijk toch?

Je kunt het zelf blijven proberen. Je kunt nog tientallen gesprekken voeren en iedere keer weer teleurgesteld in jezelf zijn waardoor je af en toe nog blijft denken: ‘misschien ligt het dan toch aan mij’. Je blijft in de vicieuze cirkel hangen waardoor je steeds vermoeider en stiller wordt. Of je kunt je gedrag versneld veranderen en handige tips toepassen zodat je wel je mening durft te delen. Doordat je onbewuste patronen hebt weten op te schonen, merk je dat je niet bang bent voor de reactie van de ander. Sterker nog, je weet dit te incasseren en blijft standvastig bij je boodschap.

De afgelopen jaren heb ik geïnvesteerd in opleiding na opleiding om allerlei tools te verzamelen zodat ik volledig voor mijzelf durf te kiezen en dan vooral tegenover types die mij eerder altijd omver bliezen. Juist door op zulke momenten mijn mening te geven en de woorden van de ander niet persoonlijk te nemen, is mijn zelfbeeld en daarmee mijn positie enorm gegroeid. Ik heb een plek gekregen binnen de experts van She flore. Als narcisme deskundige heb ik ruim 900 mensen mogen helpen in 3,5 jaar. Ik doe dit volledig vanuit mijn eigen passie en de resultaten van mijn klanten zijn echt om trots op te wezen. Als wij gaan samenwerken leer ik jou om je mening te kunnen delen vanuit rust en zelfvertrouwen tegenover intimiderende types. Hierdoor zul je merken dat dit zoveel voldoening, rust en plezier geeft waarmee je de wereld van een hele andere kant zal bekijken

"Door Praktijk by Deb heb ik geleerd om mezelf niet te verliezen in mijn eigen hoofd en onzekerheid. Ik heb meer rust in mijn hoofd en sta beter in mijn eigen kracht. Het gaf snel resultaat en ik ben heel positief over Deb haar aanpak".
Angie

Wat cliënten zeggen?

"Ik voel mezelf niet meer alleen en onbegrepen of gek als gevolg van narcistisch gedrag"

"fantastisch online coach programma zodat je fijn in je eigen tijd, op je eigen plek met de online training aan de slag kunt. ik vind het fantastisch dat ik gewoon met mijn tablet op het balkon kan zitten en oefenen met Debby! De filmpjes zijn óók fijn kort, ideaal, al zijn ze soms maar 10 minuten, ik leer toch véél dan! En je kunt ze zoveel herhalen als je wilt. Top concept!Ik voel mezelf niet meer alleen en onbegrepen of gek als gevolg van narcistisch gedrag. Nee, Debby laat mij inzien dat ik mijn grenzen moet aangeven én zelfzorg belangrijk is! Begin weer met scrub en voetenbadkes voor mij. Ik begin mij weer 'normaal' te voelen. Hartelijk dank lieve coach!"

Lieve (29 jaar)

"Ik heb de spanning door de oefeningen weten los te laten"

“Ik heb door de oefeningen die ik in het programma deed veel meer rust in mijn hoofd. Ik ben erachter gekomen dat ik zoveel meer in mij heb. Ik heb mijn zegje durven doen bij mijn narcistische leidinggevende en heb mijn biezen gepakt. Ik werk nu op een veel fijnere plek met fijne collega's. Zonder het programma had ik nog steeds gedaan wat mijn narcistische leidinggevende van mij verwachtte."

Marjet (45 jaar)

"Ik kan weer gelukkig zijn met mezelf"

"Ik kwam bij praktijk by Deb om weer voor mijzelf op te komen tegenover mijn vriend met narcistische trekjes. Het programma heeft mij geleerd hoe ik afstand kan nemen in gesprekken met hem. Dit gaf mij het vertrouwen in mijzelf weer terug. Ik kan nu weer gelukkig zijn met mezelf."

Marijke (43 jaar)

"Ik straal weer wat meer"

“Gedurende 1 week ben ik met het online programma aan de slag gegaan. Ik ben na deze week klaar om mijn relatie te verbreken. Gek genoeg straal ik wat meer, ondanks dat ik in scheiding lig. Ik heb het vertrouwen in mijzelf om op te durven komen voor wat ik wil."

Mijke (49 jaar)

Wie is Debby?

Hi, ik ben Debby!

Doordat ik ook in jouw schoenen heb gestaan, weet ik hoe frustrerend, eenzaam en pijnlijk het is om steeds in dezelfde toxische dynamiek terecht te komen.

Terwijl je beter weet en het niet meer wil.

En toch lukt het niet om grip te krijgen op jezelf en op een stabiele relatie.

Het heeft mijzelf uitgeput en ik wist niet meer welke stappen ik moest nemen.

Mijn zelfontwikkeling journey begon waarin ik mijzelf behoorlijk tegen kwam.

Hierin heb ik een aantal sleutels ontdekt om uit de ingewikkelde patronen te komen.

Ik kreeg een super fijne en liefdevolle relatie met mijn partner.

In het programma leer ik je de sleutels. 

Zodat je de volwassen kant van de ander kunt gaan aanspreken en gesprekken soepeler gaan verlopen.

Wat kun je verwachten?

Online leeromgeving

Support van mij

"Het heeft er voor gezorgd dat ik meer rust heb. Dat zware gevoel van: 'ik ben niet goed, ik kan niks,' is weg. Ik lach nu meer om zijn gedrag dan dat ik het mij aantrek, heerlijk!"
Marijke

Hoe ziet de online omgeving eruit?

1. Warming up

Les 1: Wat tof dat je er bent
Les 2: Reptielen brein
Les 3: De eigenschappen die vaak voorbij komen bij narcisten

Heb je je afgevraagd waarom je het zo ver hebt laten komen? Na deze module weet je waarom je deed zoals je altijd deed. Je komt erachter in welke stand jouw brein is komen te staan waardoor je vanuit stress en angst hebt gehandeld en geleefd. Misschien heb je je vaak afgevraagd: 'heb ik met een narcist te maken?'. Na deze module weet je waarom deze vraag jou tegenhoudt in jouw ontwikkeling.

2. Handige tips and tricks

Les 1: Emotioneel niet betrokken raken
Les 2: Hoe bescherm je jezelf?Na dele module weet jij hoe je niet in verleidingsspelletjes trapt en hoe je bij je eigen mening moet blijven. Je weet hoe je de woorden waterval van die ene persoon niet meer persoonlijk neemt. Je weet voortaan juist hoe je de volwassen kant van de ander aanspreekt waardoor gesprekken soepeler zullen verlopen.

3. Aan de slag

Les 1: Onzekerheid of boosheid (trigger) verminderen
Les 2: Versneld nieuw gedrag aanleren


Na dele module heb je tools om versneld nieuw gedrag aan te leren. Via wetenschappelijke en effectieve NLP technieken heb je binnen no-time gemakkelijk nieuw gedrag aangeleerd.

"Ik heb geleerd dat de kracht in ons zelf zit. Zelfvertrouwen hebben in je zelf en je gevoelens zit al in je. Alleen heb je dit te ontdekken en heb je de juiste mensen nodig die dit bij je naar boven halen. Deb is er zo eentje! Zij past ook praktische “trucjes” toe waarmee je besef momenten krijgt om verder te gaan. Daarbij moest ik afstand nemen van mijn narcistische ex. Dit heb ik gedaan en mijn leven gaat er zo op vooruit."
Armine (32 jaar)
"Ik leef in een behoorlijk narcistisch systeem en ik heb eindelijk de tools om hiermee om te gaan. Vroeger schoot ik altijd in de stress wanneer mijn broer bijvoorbeeld zei dat ik het verkeerd had gedaan. Nu laat ik zijn negativiteit bij hem en relativeer ik dat het zijn gebreken zijn om altijd maar negatief te zijn. ik ben gewoon heel gevoelig en trok het altijd heel erg aan. Nu bescherm ik mijzelf en merk ik dat ik veel lekker in mijn vel zit. Ik vertrouw mijzelf ook veel meer."
Charlotte (28 jaar)

Nu met tijdelijke bonussen:

Wat brengt het jou?

Na dit programma weet jij om vanuit rust je mening of boodschap te delen tegen die persoon die jou altijd probeert te intimideren. Dit doe jij zonder dat je bang bent voor de reactie. Je weet die ander juist omver te blazen met jouw standvastigheid. Je hebt na dit programma de energie en kracht ontwikkeld om het gesprek te stoppen als het voor jou vervelend wordt. Je hebt de vicieuze cirkel van twijfelen aan jezelf doorbroken. Sterker nog, je hebt het geloof en vertrouwen in jezelf terug. Je weet hoe je de negativiteit van de ander van je af laat glijden. Dit geeft jou trots gevoel en door deze overwinning ben je erachter gekomen dat je:

–  veel meer waard bent dan jezelf te laten klem zetten. Je bent veel sterker dan je eerder altijd dacht.

– nu wel het vertrouwen hebt om moeilijke gesprekken aan te gaan. Doordat je deze moeilijke gesprekken nu wel doet, merk je dat dit een positieve invloed heeft op de manier hoe je nieuwe relaties aangaat en welke positie je pakt op het werk. 

– je onnodig hebt laten intimideren. Nu lach je om de manipulatie pogingen die de ander probeert af te vuren. Je laat je niet meer bespelen en focust je nu juist meer op plezier en voldoening.

Je ervaart hierdoor meer levenslust, vrijheid en geluk.

De investering:

Eenmalig of in 2 termijnen

99,95

  • Als je met mij gaat samenwerken, leer ik jou hoe je in je kracht moet blijven staan bij autoriteit, narcistische en dominante types. Je zult ontdekken dat er nog zoveel meer mogelijk is op het gebied van relaties, emoties en carriëre.

Ja, maar...

Besef dat dit een grote valkuil is omdat je hiermee blijft uitstellen. Je maakt hiermee je eigen ontwikkeling geen prioriteit waardoor je niet vooruit komt en blijft hangen in de vicieuze cirkel. Geloof me, ik heb ook in jouw schoenen gestaan. Door dit gedrag heb ik mij jaren laten ondersneeuwen terwijl dit niet nodig was geweest. Dankzij de investering in verschillende opleidingen wist ik hoe ik in mijn kracht kon blijven staan zonder te twijfelen aan mijzelf. Mijn zelfvertrouwen, kwaliteit van leven is hierdoor verviervoudigd!

Wanneer zijn we ergens wel klaar voor? De juiste tijd om ergens klaar voor te zijn bestaat eigenlijk niet. Dit herken je misschien wel. Je kunt wachten totdat het jouw tijd is. Of je kunt er voor kiezen om je tijd te maken zodat je weer gelukkig wordt. Ik zeg altijd maar zo: “start before you’re ready”. En oh, wat heeft dit al veel gebracht voor mij. Dit gun ik jou ook!

Dit is niet raar, ik denk dat je juist ook op deze pagina bent gekomen omdat je door de narcistische types om jou heen best onzeker bent geworden over jezelf. Twijfelen is dan de normaalste zaak van de wereld geworden. Dit weet ik omdat ik dit zelf ook zo heb ervaren. Juist door die twijfel meer los te laten ben ik gekomen waar ik nu sta. En echt waar, dit kun jij ook. 

Juist door ‘niks’ te blijven doen en niet te durven investeren in jezelf, blijft de twijfel vast staan. Door gewoon te denken: ‘fuck yeah, feel the fear and do it anyway’ ga je stappen maken en zal je meer zelfvertrouwen gaan ervaren.

Ik bied een niet goed geld terug garantie.

Veel hulpverleners hebben zelf niet te maken gehad met narcisme en hierdoor weten zij niet zo goed wat dit met iemand kan doen. Hierdoor worden vaak verkeerde diagnoses gesteld en word er verkeerde hulp geboden. Doordat ik precies weet wat voor invloed narcisme heeft, weet ik wat je nodig hebt. Ik ben zelf tenslotte ook uit de onderdanige rol gegroeid. Door mijn eigen ontwikkeling weet ik precies wat nodig is om weer vanuit plezier en vrijheid te leven.

Dit is altijd een lastige. Want enerzijds wil je niet over je heen laten lopen en anderzijds betekend opkomen voor jezelf ook olie op het vuur. Dus welke keuze maak je dan?

Het is zo dat je waarschijnlijk jezelf al voor een langere tijd (onbewust) hebt aangeleerd om in je schulpje te kruipen wanneer hij jou kleineert, manipuleert of wat dan ook. En hoogstwaarschijnlijk belemmert dit gedrag jou ook al een tijdje.

En dit signaal mag je best serieus nemen. Je wilt meer je ruimte in nemen alleen weet ook niet zo goed meer hoe omdat je het al zover hebt laten komen. En je weet ook, wanneer ik wel een standpunt inneem, betekend dit vaak dat er weer meer ‘gezeik’ komt. Dus daar ben je ook al mee opgehouden.

Het is alleen wel belangrijk om weer meer je eigenwaarde op te bouwen. Ook al dring je niet tot de ander door en valt er geen gesprek te voeren. Het is belangrijk om wel weer meer voor jezelf op te komen en te staan voor je eigenstandpunt.